DENİZLİ / ÇAMELİ - Elmalı Ortaokulu

Elmalı Ortaokulu

Adres
ELMALI MAH. ELMALI/4 SK. ELMALI ORTAOKUL BLOK NO: 29 İÇ KAPI NO: ÇAMELİ / DENİZLİ
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, bilimsel ve teknolojik yeniliklere açık; özgün,etkili ve nitelikli bir toplum oluşturmaktır.
Misyon
Atatürk’ün göstermiş olduğu yolda,laik,bilimsel ve çağdaş eğitim öğretim ile; Öğrencilerinin bireysel ilgi ve yeteneklerine göre gelişimlerini sağlar.
5.sınıflarda yabancı dil hazırlık sınıfı bulunmaktadır.
Ulaşım
öğretmenler ilçe merkezinden kendi aralarında araç ayarlayarak gelmektedirler. Mahallede de kalma imkanı ve kalan öğretmenler vardır.
iki saat arayla il-ilçe merkezine ulaşım bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
yerleşim yeri 932 rakıma sahip toplam 1650 nüfuslu bir mahalledir. Çameli´nin en gelişkin mahallesidir diyebiliriz. halkın geçim kaynakları tarım,alabalık yetiştiriciliği,inşaat,turizm gibi sektörlerdir.mahallede 3 adet restaurant, 1 atm bulunmaktadır.
İl-130 İlçe-20
Okulumuz sınıflarının mevcut ortalaması 15-20 kişidir.
Sportif Etkinlikler
2017-2018 eğitim öğretim yılı ilçe nezdinde yapılan masa tenisi yarışmalarında okulumuz kız ve erkek takımları bireysel ve takım olarak başarılar elde etmiştir.yıllardır bu alanda iddialı konumdadır.
30/05/2018 tarihinde okulumuzda 4006 TÜBİTAK Fuarı yapılacaktır.
Proje Çalışmaları
Her Öğretmenin bir projesi bulunmaktadır.Proje çalışma alanları okul bina içi ve bahçesi üzerinde öğrencilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda yapılması planlanan projelerdir.
Erasmus projesine başvurumuz bulunmaktadır.
Diğer Hususlar
Okulumuzda derslik sistemi uygulandığından her branş için yer tahsis edilmiş olup materyal sıkıntısı yaşanmaması için çalışılmaktadır.